Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، محمدرضا بلیاد در نشستی با حضور علیرضا لادن‌مقدم معاون آموزش‌های فنی و مهارتی کاربنیان سازمان سما، آمادگی آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را برای اجرای دو طرح کاربنیان(تعمیر خودرو و موبایل)، مدارس عالی مهارتی (صنعت و فناوری، مهارت‌ها و سبک زندگی اسلامی) و راه‌اندازی رشته‌های فنی و مهارتی متناسب با شرایط اقلیمی استان و آمایش منطقه‌ای اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد واحد کرج با یادآوری ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و همکاری سایر نهادهای علمی و اجرایی استان البرز در زمان  تصدی محمدحسن برهانی‌فر رئیس این واحد دانشگاهی افزود: علاوه بر این در امور مدارس سما با همت  سیدمحمد بطحایی رئیس سازمان سما، راه‌اندازی سه مدرسه ابتدایی، متوسطه دوره اول و هنرستان کشاورزی و بوستان تعلیم و تربیت علوی – فاطمی در کرج و هشتگرد آغاز شده است.

مهم‌ترین اهداف سازمان سما

علیرضا لادن‌مقدم معاون آموزش‌های فنی و مهارتی کاربنیان سازمان سما نیز از اهداف و سیاست‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه و ارتقای سطح توانمندی‌های متقاضیان و متخصصان، دانشجویان و جامعه هدف که نیازمند به آموزش‌های مهارتی در کشور هستند خبر داد و گفت: مهم‌ترین هدف سازمان سما تربیت نیروی انسانی متعهد و تکنسین ماهر در حوزه مهارت‌های مورد نیاز کشور است.

در پایان این نشست علیرضا لادن‌مقدم و وحید کیا مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی سما از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و دستاوردهای آموزشکده سما نیز بازدید کردند.

شکل‌گیری دانشکده آموزش‌های عمومی و مهارتی سما به‌صورت کامل زیر نظر واحد دانشگاهی کرج با مدیریت  محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بوده و از همه ظرفیت‌های این دانشگاهی در اجرای اهداف و سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی بهره‌مند خواهد شد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1087886 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی کرج مدارس سما مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرج مدارس سما مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی فنی و مهارتی سازمان سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم