Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اعلام کرد که محققان و پژوهشگران این مرکز در یک سال گذشته به 10 محصول و دستاورد علمی پژوهشی دست یافته‌اند.

محمودرضا ممقانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح چگونگی ایجاد، فعالیت‌ها و دستاوردهای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: این مرکز جزء مراکز رشد پیشتاز و تخصصی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سال 1392  به‌صورت تخصصی در چهار حوزه سازه، خودرو، متالورژی و الکترونیک فعالیت خود را آغاز کرد و سپس سال 1395 با توجه به مجموعه‌های جذب شده طی سه سال،  فعالیت آن در سه حوزه فناوری اطلاعات، الکترونیک و مواد به‌صورت متمرکزتر انجام شد و تا امروز نیز ادامه دارد.

فعالیت 12 هسته فناور، 25 واحد فناور و 5 شرکت دانش‌بنیان

به گفته رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، اکنون تعداد 12 هسته فناور، 25 واحد فناور و پنج شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد این واحد دانشگاهی در حوزه‌های فناوری مواد، الکترونیک و فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند. 

ممقانی افزود: تعداد محصولات و دستاوردهای علمی زیادی توسط مجموعه‌های فناور مستقر در مرکز رشد تولید و عرضه شده است که آخرین دستاوردها (یک سال گذشته) تولید فلز نیکل از باطله‌های صنعتی، نانوپوشش آبگریز برای تمیزی سطوح نما، تولید کیت‌های تخصصی برق و رباتیک، دستگاه درجه‌بندی چوب‌های ساختمانی بر استاندارد ملی ایران، تولید شمش سلنیوم از لجن مس آندی، دستگاه عفونت‌زایی ریه، ماسک ژله‌ای پلیمری با فیلتر نانویی قابل تعویض، ایمپلنت‌های تیتانیومی برای انسان و دام، تولید کودهای مایع بر پایه نانومواد، تولید بذر هیبرید چغندر لبویی و بذر چغندر علوفه‌ای هستند.

مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری فناوری مواد به دانشگاه آزاد اسلامی کرج اعطا شد

وی درباره برنامه‌های در حال اجرا و اهداف و برنامه‌های پیش روی مرکز رشد واحد کرج تشریح کرد: با توجه به توانمندی‌های مرکز رشد و فعالیت در حوزه تخصصی مواد، مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری فناوری مواد به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اعطا شده است و مرکز رشد و مجموعه‌های فناور همکاری نزدیکی با سرای نوآوری دارند‌.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ادامه داد: در همین راستا استقرار واحد‌های فناور مرتبط با فعالیت سرا جزء اولویت‌های مرکز رشد است، همکاری در راه‌اندازی بازار جامع فناوری مواد جزء فعالیت‌های آتی مرکز رشد بوده، برگزاری استارت‌‌آپ‌ها، دوره‌های رفع نیاز‌های فناورانه و... نیز مطابق با قبل جزء دستور کار این مرکز است. 

فعالیت‌های مرکز رشد واحد کرج در دوره مبارزه با کرونا

ممقانی فعالیت‌های مرکز رشد واحد کرج در دوره مبارزه با کرونا را یادآور شد و بیان کرد: مهم‌ترین فعالیت‌های این مرکز با همکاری مرکز تحقیقات مهندسی مواد پیشرفته و مرکز تحقیقات مراقبت‌های بالینی و ارتقای سلامت انجام شد.

وی تشریح کرد: تولید ماسک ژله‌ای پلیمری با قابلیت تعویض فیلتر در قالب طرح دانش‌بنیان که به مرحله تولید رسیده است، در کنار آن طرح تولید مواد ضد‌عفونی کننده دست و سطح بر پایه الکل برای مقابله با ویروس کرونا، طرح ساخت تونل ضدعفونی هوا و نفرات براساس نور UV و گاز ازن، ساخت دستگاه استریل‌سازی فضاها و مکان‌‌های آموزشی و اداری با فناوری ازن ژنراتور، طرح دانش‌بنیان تولید نانو حامل دارویی برای مقابله با ویروس کرونا، ساخت کیت تشخیص بیماری کووید - ۱۹، ساخت دستگاه عفونت‌زدایی ریه به‌صورت فیزیکی به‌منظور درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا از اهم اقدامات انجام شده در این مرکز رشد بوده است.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خاطرنشان کرد: مراکز رشد یکی از مهم‌ترین اجزای دانشگاه برای تحقق در‌آمد غیر‌شهریه‌ای و نیازمند توجه بیشتر از نظر چابک‌سازی و توسعه برای دستیابی به اهداف هستند.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: درآمدهای غیرشهریه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مراکز رشد دانشگاه آزاد مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد علیه کرونا مرکز رشد فناوری مواد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد