Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@00:14:24 GMT

تدوین نظام موضوعات پژوهشی فلزات کمیاب با 832 زمینه پژوهشی

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۹۰۵۹

تدوین نظام موضوعات پژوهشی فلزات کمیاب با 832 زمینه پژوهشی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از تدوین نظام موضوعات پژوهشی فلزات کمیاب و گران‌بها با 832 زمینه پژوهشی منظر در این واحد دانشگاهی خبر داد.

حامد ثابت در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های  خبرگزاری آنا درباره تدوین نظام موضوعات پژوهشی فلزات کمیاب و گران‌بها با 832 زمینه پژوهشی منظر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: «این برنامه تدوین شده براساس اهدافی مانند رفع علمی مشکلات و موانع تولید، توسعه فناوری‌های جدید، رفع مشکلات زیست محیطی و بهداشتی در حوزه تولید، استحصال و فرآوری فلزات کمیاب و گران‌بها تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با اشاره به اینکه فلزات کمیاب و گران‌بها در ایران از جنبه‌های بسیاری قابل اهمیت هستند، افزود: «یکی از این موارد وجود منابع اولیه آنها در کشور ازجمله معادنی است که  عمدتاً قابلیت استحصال دارند و از ظرفیت‌های مهم کشور برای دستیابی به ثروت ملی محسوب می‌شوند. فلزات بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی انسان محسوب شده و بدون آنها عملاً توسعه اقتصادی و فناوری کشورها میسر نیست.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تأکید بر حفظ منابع طبیعی و محیط زیست در کشور اضافه کرد: «به ‌دلیل شرایط سیاسی کنونی این فلزات از قوانین تحریم شدیدتری برخوردارند که این امر ضرورت توجه هرچه بیشتر به اکتشاف، استحصال و دستیابی به دانش فنی برای فرآوری آنها را با رعایت قوانین محیط زیستی افزایش می‌دهد.»

ثابت با بررسی استراتژیک بودن فلزات کمیاب و گران‌بها بیان کرد: «دستیابی و استحصال این فلزات علاوه بر تأمین نیاز داخلی می‌تواند در شرایط سیاسی کنونی برگ برنده‌ای برای توسعه اقتصادی کشور محسوب شود، ازاین‌رو مطالعه دقیق و تحقیق در همه ابعاد  مانند اکتشاف، استخراج، استحصال، فرآوری، تولید، بازیافت،کاربرد، توسعه و ... این دسته از فلزات اهمیت ملی دارد.»

اقدامات واحد کرج در حوزه فلزات کمیاب و گران‌بها

وی با اشاره به شناسایی فلزات گران‌بها  با هدف پاسخگویی علمی به نیازهای واقعی کشور تشریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با طرح مسائل و چالش‌های مرتبط در حوزه فلزات کمیاب و گران‌بها به‌صورت زمینه‌های پژوهشی تحصیلات تکمیلی در راستای منافع ملی و سازمانی(طرح پایش آزاد) به این عرصه وارد شده است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تبیین کرد: «تلاش کرده‌ایم با بررسی نیازها و چالش‌های پیش‌روی اکتشاف، استخراج، فرآوری و ...  فلزات کمیاب و گران‌بها براساس اسناد توسعه اقتصادی و علمی کشور، نیازمندی‌های صنایع، کارخانجات و کسب‌وکارهای مرتبط بر مبنای خرد جمعی و مشورت خبرگان صنعت، جامعه و دانشگاه فهرست زمینه‌های پژوهشی  را تهیه کنیم.»

ثابت خاطرنشان کرد: «طراحی زمینه‌های پژوهشی به‌نحوی انجام شده که در مجموع بالغ بر 65 رشته تحصیلی در حوزه فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و علوم پزشکی قابلیت فعالیت و انتخاب موضوعات پژوهشی فلزات کمیاب و گران‌بها را دارند و به‌زودی از طریق سامانه پژوهشیار ـ پایش عنوان‌های پژوهشی در دسترس محققان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استادان قرار می‌گیرد.»

انتهای پیام/4078/4121/

منبع: آنا

کلیدواژه: محیط زیست استان البرز منابع طبیعی حامد ثابت دانشگاه آزاد اسلامی کرج سامانه پژوهشیار نظام موضوعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان مشهد گفت: پرونده واحد صنفی عرضه کننده مرغ گوشتی به اتهام گران فروشی به ارزش ۵۲۵ ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی مرکز استان رسیدگی شد.

عالمی نژاد افزود: شعبه باتوجه به مدارک و مستندات در پرونده، اتهام گران فروشی را محرز دانست و متهم را به پرداخت مبلغ پنج میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی ادامه داد: بازرسان اتاق اصناف در بازرسی از بازار گوشت مشهد پرونده گران فروشی یک واحد صنفی عرضه کننده مرغ گوشتی را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی مشهد ارسال کرده بودند.

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته