Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از کرج، مراسم جشن ازدواج دانشجویی به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با حضور زوج های دانشجو، جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این مراسم ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک شروع زندگی مشترک به زوج های دانشجو، زندگی مشترکی سرشار از خیر، برکت و معنویت را برای آنان آرزو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس واحد کرج با اشاره به موقعیت چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج در رتبه بندی دانشگاه های معتبر کشور و جهان، تحصیل در چنین مجموعه پرافتخاری را به زوج های دانشجو تبریک گفت و آرزو کرد با بهره‌گیری از امکانات و توانمندی های علمی، آزمایشگاهی، پژوهشی و رفاهی موجود در واحد کرج، از فرصت تحصیل همزمان با زندگی مشترک به خوبی استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم متعدد ازدواج دانشجویی در واحد کرج از سال های گذشته تا کنون، به بیان برخی از مهمترین اصول زندگی مشترک پرداخت و گفت: یکی از این اصول که شاید کمتر دیده شود اما در زندگی بیش از سایر مولفه‌ها و اصول، تاثیرگذار باشد؛ مسائل فکری، اعتقادی و عقلی در ازدواج است.

رئیس واحد کرج با بیان این نکته که تمامی این عوامل مربوط به تفکر انسان است؛ اظهار داشت: در نظریه های روانشناسی اعتقاد بر این است که اگر مراقب تفکر انسان باشید، این تفکرها تبدیل به رفتار شده و رفتار نیز به نوبه خود شکل دهنده شخصیت فرد است و در اصول فلسفه نیز اعتقاد بر این است که برای اصلاح رفتار بایستی فکر اصلاح شود.

برهانی فر در ادامه خطاب به زوج های جوان گفت: تفکر انسان به آسانی و یک روزه عوض نمی شود، ولی می توان با برنامه ریزی به گونه ای عمل کرد که تفکرات طرفین بر اساس اصول عقلی با یکدیگر تطابق پیدا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با مقایسه بین دیدگاه علمی فلاسفه و روانشناسان در خصوص رفتار و تفکر بیان داشت: قدم اول برای زندگی مشترک موفق این است که هر یک از طرفین در ازدواج، افکار، توان فکری و مبانی اعتقادی خود و دیگری را به درستی بشناسد و در گام بعدی با برنامه ریزی و هدفگذاری برای تصحیح نقاط ضعف، نکات نادرست و کاستی‌های موجود، با همکاری یکدیگر در یک مسیر چندساله، حرکت کنند.

وی در پایان سخنانش برای تمامی دانشجویان متاهل بویژه زوج های حاضر در جشن ازدواج دانشجویی، ازدواجی مبارک و پربرکت را از خداوند متعال مسئلت کرد.

298 / 167 ازدواج دانشجویی محمدحسن برهانی فر دانشگاه آزاد کرج زندگی مشترک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد کرج زندگی مشترک دانشگاه آزاد اسلامی ازدواج دانشجویی زوج های دانشجو زندگی مشترک تفکر انسان واحد کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • معلمان روش تفکر و مبانی عقیدتی را به دانش‌آموزان بیاموزند
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه / وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • شهید مطهری جهش فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کرد
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم